Skål för sommaren

Kryddat brännvin är en nordisk dryck med stolt tradition. Förr kryddades brännvinet av medicinska skäl – i dag gör vi det för smakens skull. Kryddat brännvin är ett givet inslag på midsommar och sommarens övriga fester. Skål för sommaren!

Granqvists snapsbackar passar perfekt att ställa fram på festbordet. Då kan gästerna provsmaka och hitta sin egen favorit. En back snaps ”Röda Backen” finns i de flesta Systembutiker. Den innehåller två miniflaskor á 50 ml av Västkustsnaps, Smålandssnaps, Västgötasnaps, Fäbodsnaps, Hirkum Pirkum och Annebergs Kornbränvin. Den röda backen (Nr 141) kostar 299 kr. Saknas den i din butik, be personalen beställa hem. Läs mer.

En back snaps ”Svarta backen” finns i beställningssortimentet. Den innehåller två miniflaskor á 50 ml av vardera Sunnanvind, Dylletuting, Hjärtans Fröjd, Gyllenkröken, Bästergöken och Fjäril Vingad. Nr 85808, pris 299 kr. Beställ HÄR.

Samtliga snapsar finns också i halvlitersflaskor. För information om respektive snaps, priser och artikelnummer, sök på ”snaps” här på granqvistbev.se.

Kryddat brännvin smakar bäst när det håller en temperatur på 6–8 grader.

 

EN LAGER TILL KRÄFTORNA

Anderssons Öl är ett ljust svenskt lageröl i internationell stil som passar fint att dricka till husmanskost och lite kryddigare rätter – och på verandan en sommardag. Varför inte satsa på ett gäng Anderssons Öl till midsommar och sensommarens kräftskivor!

Anderssons Öl bryggs av Hellefors Bryggeri och har en mild fruktig doft med toner av malt och en aning humle. Smaken är torr med medelstor beska, lite citrus och väl avrundad bitterhet.

Anderssons Öl finns i beställningssortimentet och säljs på flak med 24 burkar á 330 ml. Nr 1406, pris 10,90 kr per burk. Beställ HÄR.

 

MED SMAK AV VÄSTKUSTEN

Västkustsnaps med smak av nypon, slånbär och björnbär tycker vi passar extra bra till midsommar. Den ingår i röda backen men säljs också i 500 ml-flaska i de flesta Systembutiker. Får ofta bra betyg i tidningarnas snapsprovningar. Nr 293, pris 249 kr.