Skål för sommaren

Kryddat brännvin är en nordisk dryck med stolt tradition. Förr kryddades brännvinet av medicinska skäl – i dag gör vi det för smakens skull. Kryddat brännvin är ett givet inslag på midsommar och sommarens övriga fester. Skål för sommaren!

Granqvists snapsbackar passar perfekt att ställa fram på festbordet. Då kan gästerna provsmaka och hitta sin egen favorit. En back snaps ”Röda Backen” finns i de flesta Systembutiker. Den innehåller två miniflaskor á 50 ml av Västkustsnaps, Smålandssnaps, Västgötasnaps, Fäbodsnaps, Hirkum Pirkum och Annebergs Kornbränvin. Den röda backen (Nr 141) kostar 299 kr. Saknas den i din butik, be personalen beställa hem. Läs mer.

En back snaps ”Svarta backen” finns i beställningssortimentet. Den innehåller två miniflaskor á 50 ml av vardera Sunnanvind, Dylletuting, Hjärtans Fröjd, Gyllenkröken, Bästergöken och Fjäril Vingad. Nr 85808, pris 299 kr. Beställ HÄR.

Samtliga snapsar finns också i halvlitersflaskor. För information om respektive snaps, priser och artikelnummer, sök på ”snaps” här på granqvistbev.se.

Kryddat brännvin smakar bäst när det håller en temperatur på 6–8 grader.

 

MED SMAK AV VÄSTKUSTEN

Västkustsnaps med smak av nypon, slånbär och björnbär tycker vi passar extra bra till midsommar. Den ingår i röda backen men säljs också i 500 ml-flaska i de flesta Systembutiker. Får ofta bra betyg i tidningarnas snapsprovningar. Nr 293, pris 249 kr.