Malmö Vin & Deli

Malmö Vin & Deli är mötesplatsen för dig som gillar spännande drycker och goda delikatesser.
Vi hälsar dig välkommen fredagen den 11 och lördagen den 12 oktober oavsett om du är nybörjare eller van vinprovare, här finns något för alla. Besök gärna vår monter för att prata vin och Vinfo. Eller kanske prova någon av våra goda drycker?

Läs mer om mässan och boka dina biljetter här!

Munskänksmässa i Östersund

Välkommen till Kvalitetsvinmässan lördagen den 12 oktober på Gamla Teatern i Östersund.
Munskänkarna i Östersund är en ideell förening som bildades 1976 och är idag en av Sveriges största sektioner med cirka 435 medlemmar. Vi finns givetvis på plats och erbjuder en lång rad drycker för provsmakning.

Läs mer om mässan och boka biljetter här!

Wine and Food i Helsingfors

Vi hälsar er hjärtlig välkomna till Wine and Food i Helsingfors den 24 till 27 oktober. Evenemanget äger rum på den trevliga konferensanläggningen Messukeskus och bjuder på allt från mat och delikatess till dryckesprovning. Självklart finns Granqvist Beverage House på plats med ett stort antal drycker för provsmakning.

Läs mer om mässan och boka dina biljetter här!

Kalmar Vin & Champagnefestival

Den 26 oktober kommer Kalmarsalen att fyllas av utställare och vinkännare. Vi hälsar er hjärtligt välkomna till Kalmar Vin-& Champagnefestival! Vi finns på plats med ett antal godbitar för provning. Kom gärna förbi och prata vin eller Vinfo med oss!

Läs mer om mässan och boka dina biljetter här!