Vin- & Delikatessmässa i Uddevalla

Vi inleder mässäsongen 2019 med ett besök i Bohuslän! Bohusgården Hotell och Konferens är platsen för Vin- & Delikatessmässan i Uddevalla. Prova säkra klassiker och utforska spännande nyheter. Välkomna den 25 och 26 januari!

Här hittar du mer information om Vin- & Delikatessmässa i Uddevalla!

Linköpings Whiskyexpo

Årets första whiskymässa tar oss till Linköping. Den 8 och 9 februari finns vi på plats på Linköping Konsert & Kongress. Välkommen till oss för att prova och prata whisky!

Läs mer om mässan och boka biljetter här!

Karlstad Vin & Deli

Under två dagar, 15 och 16 februari, samlas ett stort antal vin- och dryckesproducenter/importörer tillsammans med delikatessföretag och representanter för lokalproducerade råvaror i Karlstad CCC. Självklart finns vi på plats med ett antal goda drycker för provning. Välkomna!

Läs gärna mer om mässan här!

Skövde Öl- & Whiskymässa

Den 1 och 2 mars ställer vi ut på ”hemmaplan”, när Skövde Öl & Whiskymässa intar Kulturhuset i Skövde. Vi tar med oss skotsk whisky, irländsk whiskey och kanske en romsort eller två…

Du bokar biljetter till Skövde Öl & Whiskymässa här!

Ullareds dryckesfestival

I samarbete med Peder Andersson som driver både Harrys samt Stantons i Ullared så presenteras den tredje dryckes- och delikatessmässan i Ullared.
Ullareds dryckesfestival håller till i Gekås Eventhall den 2 mars. Vi finns på plats med ett spännande utbud av bland annat vin, öl och rom. Kom till vår monter och prova säkra klassiker och utforska spännande nyheter.

Mer information om mässan finner ni här!

Vin- & Matmässan Dalarna

Varmt välkomna till Dalarnas vin-, dryck- och matmässa! Den 12 och 13 april finns vi på plats i Galaxen Hotell och Konferenscenter, Borlänge. Besök gärna vår monter för att prata vin och Vinfo. Eller kanske prova någon av våra goda drycker?

Läs mer om mässan och boka dina biljetter här!