Helsingborgs Dryckesmässa

En upplevelsemässa med öl, vin, destillat och inslag av mat! Den 1 och 2 september 2017 slås dörrarna upp till premiären för Helsingborgs Dryckesmässa. Målet är att skapa en minnesvärd helg för dryckesentusiaster i Helsingborg med omnejd. Detta vill vi självklart vara med om. Välkomna till vår monter i Helsingborgs Bryggeri / Oxhallen för att prova drycker!

Läs mer och boka biljetter här.

Skövde Vin & Delikatessmässa

Välkomna till Skaraborgs största vin-och delikatessmässa! Fredagen den 8 och lördagen den 9 september är dagarna du ska reservera i kalendern om du vill njuta av goda drycker och delikatesser i Skövde. Självklart finns Granqvist Beverage House på plats med ett stort antal drycker för provsmakning.

Läs mer om mässan och boka biljetter här!

Falkenberg Öl & Whiskymässa

När sommar blir höst har du möjlighet att prata öl, whisky och Vinfo med oss på Falkenberg Öl & Whiskymässa. Den 15 och 16 september finns vi på plats i Falkhallen, Falkenberg. Välkommen till vår monter för provning!

Läs mer om mässan och boka biljetter här!

Vin i Västerås

Den 22 och 23 september är det åter dags för Vin i Västerås. På mässan samlas ett stort antal dryckesföretag, choklad, ost, chark och övriga delikatessutställare. Vi finns givetvis på plats och erbjuder en lång rad drycker för provsmakning.

Läs mer om mässan och boka biljetter här!

Vin i Linköping

Besök oss gärna på Vin i Linköping den 13 och 14 oktober! Mässan har ett 60-tal utställare som erbjuder besökarna delikatesser som vin, ost, charkuterier, choklad och lakrits.Vi har självklart med oss noga utvalda drycker för provning.

Läs mer om mässan och boka biljetter här!

Smaka på Åhaga

Den 21 och 22 oktober kan du besöka oss i Borås, på Smaka på Åhaga. En dryck- och delikatessmässa, där du kan njuta av det bästa inom vin och delikatess, från såväl lokala som internationella leverantörer. Vi har självklart med oss noga utvalda drycker för besökarna att prova.

Läs mer om mässan och boka biljetter här!

Sundsvalls Vin & Delikatess

Den 27 och 28 oktober blir Sundsvalls Stadshus mötesplats för kvalitativa drycker och delikatesser. Då arrangeras Sundsvalls Vin och Delikatess. Vi finns på plats med ett antal godbitar för provning. Kom gärna förbi och prata vin eller Vinfo med oss!

Läs mer och boka biljetter här!

Carlstad Beer & Whisky festival

Den 3 och 4 november anordnas den tredje upplagan av Carlstad Beer & Whisky Festival. 8 000 – 10 000 besökare kommer under två dagar få chansen att vidga sina dryckeskunskaper. Granqvist Beverage House på plats och erbjuder en lång rad drycker för provsmakning. Välkommen till vår monter!

Läs mer om mässan och boka biljetter här!

Borlänge Öl- & Whiskymässa

Välkomna till Hotell Galaxen i Borlänge för Borlänge Öl- & Whiskymässa! Vi packar bilen full med whiskysorter och står redo att servera er besökare prover den 10 och 11 november.

Läs mer om mässan och boka biljetter här!