Malmö Vin & Deli

Malmö Vin & Deli är mötesplatsen för dig som gillar spännande drycker och goda delikatesser.
Vi hälsar dig välkommen fredagen den 12 och lördagen den 13 oktober oavsett om du är nybörjare eller van vinprovare, här finns något för alla. Besök gärna vår monter för att prata vin och Vinfo. Eller kanske prova någon av våra goda drycker?

Läs mer om mässan och boka dina biljetter här!

Munskänksmässa i Östersund

Välkommen till Kvalitetsvinmässan lördagen den 13 oktober 2018 på Gamla Teatern i Östersund.
Munskänkarna i Östersund är en ideell förening som bildades 1976 och är idag en av Sveriges största sektioner med cirka 435 medlemmar. Vi finns givetvis på plats och erbjuder en lång rad drycker för provsmakning.

Läs mer om mässan och boka biljetter här!

Smaka på Åhaga

Den 19 och 20 oktober kan du besöka oss i Borås, på Smaka på Åhaga. En dryck- och delikatessmässa, där du kan njuta av det bästa inom vin och delikatess, från såväl lokala som internationella leverantörer. Vi har självklart med oss noga utvalda drycker för besökarna att prova.

Läs mer om mässan och boka biljetter här!

Kalmar Vin & Champagnefestival

Den 19 och 20 oktober kommer Nöjespalatset Sandra i Kalmar att fyllas av utställare och vinkännare. Vi hälsar er hjärtligt välkomna till Kalmar Vin-& Champagnefestival! Vi finns på plats med ett antal godbitar för provning. Kom gärna förbi och prata vin eller Vinfo med oss!

Läs mer om mässan och boka dina biljetter här!

Wine and Food i Helsingfors

Vi hälsar er hjärtlig välkomna till Wine and Food i Helsingfors den 25 till 28 november. Evenemanget äger rum på den trevliga konferensanläggningen Messukeskus och bjuder på allt från mat och delikatess till dryckesprovning. Självklart finns Granqvist Beverage House på plats med ett stort antal drycker för provsmakning.

Läs mer om mässan och boka dina biljetter här!

Carlstad Beer & Whisky festival

Den 2 och 3 november anordnas den fjärde upplagan av Carlstad Beer & Whisky Festival på Karlstad CCC. 8 000 – 10 000 besökare kommer under två dagar få chansen att vidga sina dryckeskunskaper. Granqvist Beverage House på plats och erbjuder en lång rad drycker för provsmakning. Välkommen till vår monter!

Läs mer om mässan och boka biljetter här!