Premi Secco är här!

Nu är det äntligen premiär för Premi Secco! Det är det populära mousserande vinet Premiere Sekt som får nytt namn och utseende. Men flaskan innehåller fortfarande samma prisvärda bubbel med fruktig doft och lätta mineraltoner.

–Vi tyckte det var dags för en modernisering av etiketten, säger Johan Granqvist, VD för Granqvist Beverage House. Den nya speglar innehållet på ett bättre sätt.

Det prisvärda Premi Secco är ett givet inslag som välkomstdrink på studentfesten, bröllopet och sommarbjudningen. Vinet är en blend av flera olika gröna druvsorter, bland annat Riesling, den klassiska druvan i tyska vinodlingar. Det har en fruktig doft med lätta mineraltoner, smaken är angenämt fruktig med perfekt mousse. Servera vinet väl kylt som apéritif samt till bufférätter och skaldjur. Premi Secco produceras av Sektkellerei Josef Drahten i Zell i Moseldalen i Tyskland. Vineriet grundades 1860 av holländaren Peter Josef Drathen och drivs i dag av hans ättlingar. Secco betyder ”torr” på italienska, men vinerna med den beteckningen är i de flesta fall halvtorra. Nr 87077, pris 99 kr i beställningssortimentet. Beställ vinet HÄR!