De fruktiga rödvinerna från det hållbarhetscertifierade vineriet Valle Secreto i Cachapoaldalen i Chile är goda att dricka till det mesta i grillväg i sommar! Vilket av dem blir din favorit?

 

FIRST EDITION CABERNET SAUVIGNON 2020
Fylligt och fruktigt rödvin med intensiv doft av örter, blåbär, choklad och peppar. Fruktig och nyanserad smak med inslag av örter, blåbär, ceder, hallon, choklad och peppar. Passar utmärkt att dricka till rätter av nöt, vilt och vildsvin samt lagrade hårdostar och charkuterier. Vinet, som är hållbarhetscertifierat, är också utmärkt att dricka på egen hand. Det har lagrats 12 månader i 225-liters franska ekfat och 12 månader i flaskor innan försäljning. Lämplig dricktemperatur: 16–18 grader.
Nr 2278, pris 209 kr.

 

 

 

 

 

FIRST EDITION CARMÈNERE VALLE SECRETO 2018
Fylligt, fruktigt rödvin med stor, finstämd doft, inslag av mörka bär, svartpeppar och frukt. Smaken är rund och mjuk med harmonisk avslutning. Drick till fläsk- och nötköttsrätter, mustiga pastarätter, kallt bord och lagrade hårdostar. Vinet, som är hållbarhetscertifierat, passar också bra på egen hand. Det har lagrats i 225-liters franska ekfat i 12 månader och sedan 12 månader i flaskor innan försäljning. Lämplig dricktemperatur: 17–18 grader.
Nr 75690, pris 209 kr.

 

 

 

 

 

 

PRIVATE CABERNET FRANC 2018
Fylligt, fruktigt och smakrikt rödvin. Det har en elegant, komplex doft med inslag av mörka bär, kakao och kaffe. Välstrukturerad och koncentrerad smak med fina, eleganta tanniner. Servera till fläsk- och nötköttsrätter, mustiga pastarätter, kallt bord och lagrade hårdostar. Vinet har lagrats i 225-liters franska ekfat i 16–18 månader och sedan 12 månader i flaskor. Lämplig dricktemperatur: 17–18 grader.
Nr 53595, pris 269 kr.