Kolapaj med lingonsorbet

Den här desserten räcker till 6-8 portioner: Pajskal 125 g kallt, tärnat smör 1 dl florsocker 3 dl vetemjöl 2…

Hallonsorbet toppad med Champagne

Mousserande viner passar utmärkt till många maträtter. Men de kan också lyfta själva maten till nya höjder! Nichlas och Linda…

Frisk citroncheesecake i glas

Recept: Linda Fransén   Till 4 portioner behöver du:  2 dl vispgrädde 200 g färskost 2,5 msk florsocker 3 dl lemoncurd…

Bär- och ricottatartelette

Receptet är beräknat för sex stycken små (8 cm) eller en stycken stor (24 cm) paj.   PAJDEG 3 dl vetemjöl…

Smulpaj med bär och pekannötter

4–6 PORTIONER 350 g blandade bär, t ex jordgubbar, blåbär, hallon 50 g torkade tranbär 1 msk vaniljsocker 75 g pekannötskärnor…

Chokladmoussekaka

Glutenfri och laktosfri 10–12 bitar 180 g mörk choklad (80–100 % kakaohalt) 5 stora ägg 250 g osaltat smör 200…