Knäckig jordgubbspaj med vaniljglass
Recept: Linda Fransén 4 PORTIONER PAJ 1 l jordgubbar ½ dl sirap 125 g smält smör ½ dl…
Recept: Linda Fransén 4 PORTIONER PAJ 1 l jordgubbar ½ dl sirap 125 g smält smör ½ dl…
Recept: Kristine Wallin. Kristine Wallin i Ugglum utanför Falköping är en av Sveriges främsta pralinmakare. Men hon skapar också eleganta…
Den här desserten räcker till 6-8 portioner: Pajskal 125 g kallt, tärnat smör 1 dl florsocker 3 dl vetemjöl 2…
Mousserande viner passar utmärkt till många maträtter. Men de kan också lyfta själva maten till nya höjder! Nichlas och Linda…
Recept: Linda Fransén 4 PORTIONER 4½ dl grädde (40%) 300 g mörk choklad 300 g mjölkchoklad 300 g vit choklad…
Recept: Linda Fransén Till 4 portioner behöver du: 2 dl vispgrädde 200 g färskost 2,5 msk florsocker 3 dl lemoncurd…
Receptet är beräknat för sex stycken små (8 cm) eller en stycken stor (24 cm) paj. PAJDEG 3 dl vetemjöl…
6 PORTIONER KAFFEBRÛLÉE 1 vaniljstång 5 dl grädde 1 dl mjölk 1 dl socker 5 äggulor 6 cl stark espresso…
CIRKA 10 PORTIONER 2 ägg (delade i vita och gula) 350 g Mascarpone och Philadelphiaost blandat 1 dl strösocker saft…
4–6 PORTIONER 350 g blandade bär, t ex jordgubbar, blåbär, hallon 50 g torkade tranbär 1 msk vaniljsocker 75 g pekannötskärnor…
Glutenfri och laktosfri 10–12 bitar 180 g mörk choklad (80–100 % kakaohalt) 5 stora ägg 250 g osaltat smör 200…
Läcker dessert som är enkel att göra. Panacottan ska stå i kylen i minst tre timmar. Gallers mjölkchoklad säljs även i många ICA-butiker. Till…